X

דבר המפרסמים

לסגירה לחץ על ה X שבצד ימין למעלה

קרא חפשי - מאמרים לקריאה חפשית

איך מכינים פסטה


אין ילד שלא אוהב פסטה.

אם הפסטה ברוטב עגבניות, יש אפילו סיכוי סביר שהוא יגמור את כל הצלחת! להכין פסטה ברוטב עגבניות זה אחד הדברים הפשוטים ביותר שיש! 

תפנו לכם 5 דקות וקדימה לעבודה..

פסטה - ארוחה בסיר אחד. 

מכינים את הרוטב. בסיר בגודל המתאים שמים 2 כפות שמן וכפית שום כתוש. הילדים אפילו לא ירגישו שזה שם.. 

כף פפריקה מתוקה, חצי כף כורכום, חצי כף מרק עוף , 2 כפות רסק עגבניות, 4 כפות עגבניות מרוסקות, חצי כפית סוכר מלח ופלפל לפי הטעם ומים רותחים. 

מביאים את הרוטב לרתיחה ומוסיםים את הפסטה. 

אני אוהבת לערבב צורות של פסטה כדי להפוך את המנה למעניינת יותר בשביל הילדים. 

יש לדאוג שאת הפסטה מכסים כ- 2 סנטימטרים של מים מאחר והפסטה סופחת נוזלים. 

יש לבשל את הפסטה בתוך הרוטב לפי הוראות היצרן. קיימים סוגים שונים ורבים של פסטות. חלקן דורשים 5 דקות ביסול וחלקם אפילו 15.

מי שמעדיף אל דנטה יפחית כדקה-שתיים מהזמן המצוין. 

יש לזכור כי הפסטה ממשיכה להתבשל גם כאשר מכבים את האש והסיר נשאר סגור. לכן, במקרה ואתם לא מתכננים לאכול את הפסטה באותו הרגע, רצוי לכבות את האש כ- 2 דקות לפני הזמן המומלץ ולהשאיר את הסיר מכוסה.

 

בתיאבון.